Intézkedem.hu

„Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, mondhatnám, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges.”
Kölcsey Ferenc

Bemutatkozás

Kállai Katalin okleveles agrármérnök, élelmiszeripari higiénia szakmérnök vagyok. Tanulmányaim befejezése óta, több mint 15 éve, élelmiszer előállító családi vállalkozásunkban dolgozom.

Feladataim

  • Termelésirányítás,
  • Élelmiszer-biztonsági és higiéniai feladatok ellátása,
  • Adminisztratív munkák elvégzése

A munkában töltött évek során, mind a saját, mind pedig a velünk kapcsolatba kerülő, általában kis létszámú vállalkozásoknál azt tapasztaltam, hogy a vállalkozás vezetője az, aki arra kényszerül, hogy az ÜGYINTÉZŐI feladatokat is ellássa, ezzel értékes időt veszítve a szakmai munkától, családtól és a pihenéstől.

Intézkedem.hu, Kállai Katalin, ügyintézés

Ennek a jelenségnek a leggyakoribb okai:

  • egy kis cégnél, nem biztos, hogy az adminisztratív munka kitöltené egy főállású személy munkaidejét,
  • a vállalkozás tevékenysége szezonális,
  • alacsony jövedelmezőség és a magas bérköltség miatt nem tudnak külön ügyintézőt foglalkoztatni,
  • nem tartanak fenn irodát, saját otthonukban őrzik irataikat és dolgoznak.

Sokszor fordul elő olyan eset egy vállalkozás működése során (hitelfelvétel, pályázatírás, vállalkozásfejlesztés vagy ellenőrzés), amikor szükség lenne egy megbízható, pontos, hozzáértő és diszkrét személy segítségére, aki tapasztalatával segítséget nyújthat akár csak egy-egy alkalmi feladat elvégzésében is.

Ilyen személyt, főleg esetenkénti munkára nehéz találni! Ezt az űrt szeretném kitölteni tevékenységemmel, ügyintézői szolgáltatásommal.

Szolgáltatásom vállalkozásoknak segít eligazodni az adminisztráció és ügyintézés világában, igény szerint tehermentesítve a vállalkozások munkatársait.